• Privatlivspolitik

Fortrolighedspolitik

Fortrolighedspolitik

1. Overblik af databeskyttelse

Generelt

Følgende giver et simpelt overblik over, hvad der sker med dine personlige oplysninger, når du besøger vores hjemmeside.
Personlige oplysninger er data, som vil kunne identificere dig personligt. Detaljerede oplysninger om emnet databeskyttelse kan ses i vores fortrolighedspolitik nedenfor.

Data indsamling på vores hjemmeside:

Hvem er ansvarlig for data indsamlingen på denne hjemmeside?
Data indsamlet på denne hjemmeside behandles af Colt Group Limited ”websidens operatør”. Operatørens kontaktoplysninger findes på websiden under juridisk information.

Hvordan indsamler vi dine data?
Dine data indsamles når du henvender dig til os, det kan f.eks. være via vores kontakt formular, når du indtaster dine personlige data. Et andet eksempel kan være personlige data, som vi automatisk indsamler fra dit besøg på vores hjemmeside, f.eks. din IP-adresse.
Andre data opsamles automatisk af vores IT systemer, når du besøger vores hjemmeside.
Disse data er primært tekniske data, som f.eks browser og operativt system, som du bruger, når du logger på vores hjemmeside. Disse data hentes automatisk, når du går på vores hjemmeside.

Yderligere oplysninger om de data, vi indsamler, findes i afsnit 3 ”Data indsamling på vores hjemmeside”.

De personlige data, som vi behandler fra dit besøg på vores hjemmeside, behandles af Webstedets operatør på grundlag af det samtykke, du giver, når du udfylder kontaktformularen. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, se venligst afsnit 2 nedenfor.

Hvad bruger vi dine data til?
En del af dataene indsamles for at sikre, at hjemmesiden fungerer korrekt. Andre data kan blive brugt til at analysere, hvordan besøgende bruger vores hjemmeside.

Hvilke rettigheder har du i forbindelse med dine data?
Du har altid ret til, at anmode om dine gemte oplysninger, dets oprindelse, dets modtagere og formålet med indsamlingen. Du har også ret til at bede om at få dine oplysninger redigeret, blokeret eller slettet. Du kan til enhver tid kontakte os ved at skrive til adressen, som du finder under juridisk information, hvis du har spørgsmål til privatlivets fred og databeskyttelse.
Du kan selvfølgelig også, indgive en klage til de relevante myndigheder.

Analyser og tredjeparts værktøjer
Når du besøger vores hjemmeside, kan der foretages statistiske analyser af din surfingsadfærd.
Dette sker primært ved hjælp af cookies og analyse. Analysen af din surfingsadfærd hos Websidens operatør er anonym, dvs. at vi ikke kan identificere dig via disse data. Du kan gøre indsigelse mod denne analyse eller forhindre den, ved at bruge bestemte værktøjer. Detaljeret information findes i følgende privatlivspolitik. Vi informerer dig nedenfor om, hvad du skal gøre i denne henseende.

2. Generel information og obligatoriske oplysninger

Data beskyttelse
Webstedets operatør tager beskyttelse af dine personlige data meget alvorligt.
Vi behandler dine personlige data fortroligt og i overensstemmelse med de lovbestemte databeskyttelsesbestemmelser samt denne privatpolitik.

Hvis du bruger denne hjemmeside, kan forskellige personoplysninger blive samlet. Bemærk at data, transmitteret via internettet (f.eks. via e-mail kommunikation), kan være underlagt sikkerhedsbrud. Komplet beskyttelse af dine data mod adgang fra tredjepart er ikke muligt.

Personlige oplysninger er data, som vil kunne identificere dig personligt. Denne privat politik forklarer hvilke informationer vi indhenter og hvad vi bruger det til. Det forklarer også hvordan og med hvilket formål dette sker.

Bemærk at data, der sendes via internettet (f.eks. via e-mail kommunikation) kan være underlagt sikkerhedsbrud. Komplet beskyttelse af dine data fra tredjepart er ikke muligt.   

Oplysninger om den ansvarlig for denne hjemmeside

Den ansvarlige for behandling af data på denne hjemmeside er:

CO & LT ApS

Østervangsvej 24
DK-6715 Esbjerg N

E-mail: info@colt.dk
Telefon: (+45) 4870 2280

Tilbagekaldelse af dit samtykke til behandling af dine personlige data

Mange databehandlingsoperationer er kun mulige med dit udtrykkelige samtykke. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke med fremtidig effekt. En e-mail med dette ønske er tilstrækkelig. De data (herunder personoplysninger), der behandles, før vi modtager din anmodning vil stadig blive behandlet lovligt.

Ret til data overførsel

Du har ret til de data, som vi behandler baseret på dit samtykke eller i form af en kontrakt, udleveret til dig selv eller til tredjepart, i et standard maskine læsbart format. Hvis du ønsker den direkte overførsel af data til en anden ansvarlig part, vil dette kun ske i det omfang, det er teknisk muligt.

SSL eller TLS kryptering

Dette websted bruger SSL- eller TLS-kryptering af sikkerhedsmæssige grunde og for beskyttelse af fortroligt indhold, såsom de forespørgsler du sender til os på siden. Du kan genkende en krypteret forbindelse i din browsers adresselinje, når den ændres fra ”http:// ” til ”https://” og låseikonet vises i din browsers adresselinje.

Hvis SSL- eller TLS-krypteringen er aktiveret, kan de data du overfører til os, ikke læses af tredjepart.

Information, blokering, sletning

Iht. loven har du ret til, til enhver tid og uden beregning, at blive oplyst om dine personlige oplysninger, som er gemt, ligesom dens oprindelse, modtageren samt formålet hermed. Du har også ret til at få disse oplysninger rettet, blokeret eller slettet. Du kan, til enhver tid, kontakte os på adressen, som ses under vores juridisk information på hjemmesiden, såfremt du har yderligere spørgsmål om emnet personlige oplysninger.

3. Data indsamling på vores hjemmeside

Cookies

Nogle af vores websider bruger cookies. Cookies beskadiger ikke din computer og indeholder ingen virus. Cookies hjælper vores hjemmeside til at være mere brugervenlig, effektiv og sikker. Cookies er små tekst filer der er gemt på din computer og gemmes af din browser.

De fleste cookies, som vi bruger, er de såkaldte ”session cookies”. De bliver automatisk slettet efter dit besøg på hjemmesiden. Andre cookies forbliver i din enheds hukommelse indtil du sletter dem. Disse cookies gør det muligt at genkende din browser når du næste gang besøger webstedet.

Du kan konfigurere din browser til at informere dig om brugen af cookies, så du kan afgøre fra sag til sag, om du vil acceptere elle afvise en cookie. Alternativt kan din browser konfigureres til automatisk at acceptere cookies under visse betingelser eller altid at afvise dem eller at slette cookies automatisk, når du lukke din browser.
Deaktivering af cookies kan begrænse funktionaliteten på denne hjemmeside.

Cookies, som er nødvendige for at opnå tilladelse til elektronisk kommunikation eller for at levere bestemte funktioner, du ønsker at bruge, gemmes i overensstemmelse med gældende love. Websidens operatør har en berettiget interesse i opbevaring af cookies for at sikre en optimeret service, som kan leveres uden tekniske fejl. Hvis andre cookies (som dem, der bruges til at analysere din surfing adfærd) også er gemt, vil de blive behandlet særskilt i denne privatpolitik.

Server logfiler

Vi indsamler og gemmer automatisk oplysninger i logfiler, som din browser automatisk sender til os.
Disse er:

  • Browser type og browser version
  • Anvendt operativsystem
  • Henviser URL
  • Computerens adgangs værtsnavn
  • Tidspunkt for serverforespørgslen
  • IP-adresse

Disse data vil ikke blive kombineret med data fra andre kilder.

Kontakt formular

Skulle du sende os spørgsmål via kontaktformularen, indsamler vi de data (herunder personlige data), der er indtastet på formularen, herunder de kontaktoplysninger, du giver, for at besvare dit spørgsmål og eventuelle opfølgningsspørgsmål. Vi deler ikke disse oplysninger uden din tilladelse. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. En e-mail, der giver denne anmodning, er tilstrækkeligt.

De data (herunder personoplysninger), der behandles, indtil vi modtager din e-mail om tilbagekaldelse af dit samtykke, vil blive behandlet lovligt. 

Vi opbevarer de data (herunder personoplysninger), du angiver på kontaktformularen, indtil du har anmodet om sletning, tilbagekaldelse eller informere os om, at formålet med opbevaringen ikke længere er relevant for os. Eventuelle obligatoriske lovbestemmelser, især dem, der vedrører obligatoriske dataopbevaringsperioder, forbliver upåvirket af denne bestemmelse.

4. Sociale medier

Facebook plugins (like & del knapper)

Vores hjemmeside indeholder plugins til det sociale netværk Facebook, Facebook Inc., 1 Hacker Way, Menlo Park, California 94025, USA. Facebook plugins kan genkendes af Facebook logoet eller kanppen Like på vores websted. For en oversigt over Facebook plugins, se Https://developers.facebook.com/docs/plugins/.
Når du besøger vores hjemmeside, etableres en direkte forbindelse mellem din browser og Facebook serveren via plugin´et. Dette gør det muligt for Facebook at modtage oplysning om, at du har besøgt vores hjemmeside fra din IP adresse. Hvis du klikker på Facebook knappen ”Like”, mens du er logget ind på din Facebook konto, kan du linke indholdet af vores websted til din Facebook profil. Dette gør det muligt for Facebook at forbinde besøg på vores websted med din brugerkonto. Bemærk, at vi som operatør af dette websted ikke har kendskab til indholdet af de data, der sendes til Facebook, eller om hvordan Facebook bruger disse data. For mere information, se Facebooks privatlivspolitik på
https://de-de.facebook.com/policy.php

Hvis du ikke vil have Facebook til at forbinde dit besøg på vores hjemmeside med din Facebook konto, skal du logge ud af din Facebook konto.

LinkedIn plugin

Vores websted bruger funktioner fra LinkedIn netværket. Tjenesten leveres af LinkedIn Corporation, 2029 Stierlin Court, Mountain View, CA 94043, USA.
Hver gang en af vores sider, der indeholder LinkedIn funktioner, er tilgængelige, etablerer din browser en direkte forbindelse til LinkedIn serverne. LinkedIn er informeret om, at du har besøgt vores websider fra din IP-adresse. Hvis du bruger LinkedIn ”anbefal” knappen og er logget ind på din LinkedIn konto, er det muligt for LinkedIn at tilknytte dit besøg på vores hjemmeside til din brugerkonto. Vi vil gerne påpege, at vi som leverandør af disse sider ikke har kendskab til indholdet af de overførte data eller hvordan det bliver brugt af LinkedIn. Yderligere oplysninger findes i LinkedIn´s privatlivspolitik på https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy.

5. Analytisk og annoncering

Google analytisk

Denne hjemmeside bruger Google Analytisk, en webanalysetjeneste. Den drives af Google Inc., 1600 Amphitheater Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.
Google Analytisk bruger såkaldte “cookies”. Disse er tekstfiler, der er gemt på din computer og som tillader at analyser din brug af hjemmesiden. Oplysningerne fra cookie om din brug af denne hjemmeside overføres normalt til en Google-server i USA og gemmes der.
Google Analytisk cookies gemmes i overensstemmelse med gældende lovkrav.

IP anonymisering

Vi har aktiveret IP anonymiseringsfunktionen på denne hjemmeside. Din IP adresse vil blive forkortet af Google inden for EU eller andre parter i aftalen om det europæiske økonomiske samarbejdsområde, inden den sendes til USA. Kun i usædvanlige tilfælde er den fulde IP adresse sendt til en Google server i USA og forkortet der. I dette tilfælde skal du være opmærksom på, at Google indvilliger i at EU-US Privacy Shield kan overføre dine personlige data uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde.

Google vil bruge disse oplysninger på vegne af operatøren af denne hjemmeside til at evaluere din brug af hjemmesiden, at kompilere rapporter om aktivitet på webstedet og at levere andre tjenester vedrørende websitet og internetbrug til webstedsoperatøren. IP adressen, der overføres af din browser som en del af Google Analytisk, vil ikke blive slået sammen med andre data som Google besidder.

Browser plugin

Du kan forhindre, at disse cookies gemmes ved at vælge de relevante indstillinger i din browser. Vi vil dog gerne påpege, at det kan betyde, at du ikke vil kunne nyde hele denne funktionalitet.  Du kan også forhindre, at de data, der genereres af cookies vedr. din brug af hjemmesiden inkl. din IP adresse, bliver sendt til og brugt af Google ved at downloade og installere det browserprogram, der er tilgængeligt på flg. link: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en

Formålet med indsamlingen af data

Du kan forhindre indsamling af dine data af Google Analytics ved at klikke på flg. link. En
”opt-out-cookie” bliver indstillet for at forhindre, at dine data bliver indsamlet ved fremtidige besøg på dette websted: Deaktiver Google Analytics.
Få flere oplysninger om, hvordan Google Analytics håndterer brugerdata i Googles privatlivspolitik: https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=en

Outsourched databehandling

Vi har indgået en aftale med Google om outsourcing af vores databehandling og fuldt ud at implementere de strenge lovkrav, når du bruger Google Analytics.

6. Plugins og værktøjer

Youtube

Vores hjemmeside bruger plugins fra Youtube, som drives af Google.
Operatøren af siderne er YouTube LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, USA
Hvis du besøger et af vores sider med et Youtube plugin, oprettes der en forbindelse til Youtube serveren. Her informeres Youtube serveren om, hvilke af vores sider, du har besøgt. Hvis du er logget ind på din Youtube konto, tillader Youtube dig at tilknytte din browseradfærd direkte med din personlige profil. Du kan forhindre dette ved at logge ud af din Youtube konto.
Youtube er brugt til at gøre vores hjemmeside tiltalende. Yderligere oplysninger om håndtering af brugerdata findes i databeskyttelseserklæringen fra YouTube under https://www.google.de/intl/de/policies/privacy.

Google Web Fonts

For ensartet gengivelse af skrifttyper bruger denne side webskrifter leveret af Google. Når du åbner en side, indlæser browseren de nødvendige webfonte i din cache for at vise tekster og skrifttyper korrekt.
Når du besøger vores hjemmeside, der indeholder et socialt plugin, forbindes browseren direkte til Googles server. Google bliver således opmærksom på, at vores webside bliver åbnet via din IP-adresse. Brugen af Google Web skrifttyper er gjort for at sikre en ensartet og attraktiv præsentation af vores hjemmeside. Hvis din browser ikke understøtter web skrifttyper, bruges en standard skrifttype af din computer.
Yderligere oplysninger om håndtering af brugerdata findes på https://developers.google.com/fonts/faq og i Googles privatlivspolitik på https://www.google.com/policies/privacy/

Google Map

Dette websted bruger Google Map korttjenesten via en API. Den drives af Google Inc., 1600 Amphitheater Parkway, Mountain View, CA 94043 USA.

For at bruge Google Maps er det nødvendigt at gemme din IP-adresse. Oplysningerne overføres til en Google server i USA og gemmes der. Udbyderen af dette websted har ingen indflydelse på denne dataoverførsel.

Google Map er nødvendig for at gøre vores hjemmeside tiltalende og for at gøre det nemt for dig at finde placeringen af steder.
Yderligere oplysninger om håndtering af brugerdata findes i databeskyttelseserklæringen fra Google på https://www.google.de/intl/de/policies/privacy/.

7. Procedure for klager

Hvis du ønsker at klage over behandlingen af dine data (herunder personoplysninger), send venligst en e-mail til webstedets operatør på: gdpr@de.coltgroup.com og din klage behandles straks.
I tilfælde af, at du ønsker at rejse en klage til den regulerende myndighed, bedes du kontakte:

Datatilsynet, Borgergade 28, 5., DK-1300 København K
Tlf. 3318 3200 e-mail: dt@datatilsynet.dk

© 2018 Colt International Licensing Limited - People feel better in Colt conditions