Termisk Brandventilation

termisk brandventilation
Firelight - Hørsholm Center

CO&LT tilbyder løsninger indenfor termiske brandventilation. Vi arbejder med Colt Internationals brede produktprogram og er gerne medvirkende til design og udførelse af anlæg iht. gældende regelsæt.

Samtlige produkttyper indenfor området er iht. DS/EN12101 og CE mærket.
Produktoversigten ses under Brochurer/Datablade til højre. 

Løsningerne kan baseres på 24 V og 230 V løsninger, men ved større special anlæg arbejder vi også med trykluftbaserede løsninger.

Alle vores termiske røg- og brandventilations produkter har effektfakturer - Cv værdier - så man kan finde de aerodynamiske arealer og dermed antal enheder, der skal anvendes for at tilgodese de aktuelle projektkrav.

Udover gennemdokumenterede Cv faktorer har vores løsninger også gennemdokumenterede U-værdier. Afhængig af projektkravene arbejder vi med løsninger i 1-2 eller 3 lags glas, ligesom vi til alle produkttyper kan tilbyde faste paneler med U-værdier afhængig
af projektkrav.

Størrelser på enheder er ligeledes afhængig af projektkrav og på langt de fleste af vores produkter, kan vi tilbyde med indbygningsmål, der passer præcist til dine projektkrav - oftest med spring i hele milimeter.

 

© 2024 Kingspan Holdings (Irl) Limited